DKK 14.990,00
Levering: 1-2 dages levering

Fusion er en alt-i-1 hane med varmt, koldt og kogende vand i én og samme hane. Hvis du tilslutter en CUBE køleenhed, kan hanen også give afkølet vand med og uden brus.

Du skal vælge Fusion frem for TwinTaps, hvis du ikke ønsker to haner ved vasken, eller hvis du ikke har plads til to haner. 

Fusion skifter omgående mellem koldt, varmt og kogende vand. Du skal altså ikke vente på det kogende vand, hvis du lige har brugt den kolde hane.

 

PRO3 beholder

PRO3 beholderen indeholder 3 liter kogende vand. Det dækker normalt behovet i en almindelig husholdning.

Beholderen kan også anbringes i køkkener med skuffer. Her stilles beholderen bag ved skufferne, eller monteres eventuelt med et vægbeslag. Beholderen kan stå på gulvet i køkkenskabet. Bemærk; beholderen skal altid stå lodret.

VAQ er betegnelsen for den revolutionære høj-vakuumisolering af Quooker-beholderen. VAQ gør brug af vakuum i kombination med et varmeskjold, som er den bedste isolering, der findes. Dette princip gør beholderen særdeles økonomisk og kompakt. 

Energiforbruget er kun ca. 55 øre pr. dag ved stand-by.

 

Energimærke

PRO-VAQ-beholdere leverer kun kogende vand. EU har endnu ikke defineret et direktiv for energimærkning af kogevandsbeholdere. Alle Quookers beholdere er dog lige så energieffektive som COMBI-beholderne, der har opnået Energimærke A.

Læs mere

Kontakt os

Online salg og rådgivning

Telefon: 69 15 31 32
E-mail: mail@boligvand.dk
 

ÅBNINGSTIDER FOR SALG OG
KUNDESERVICE:

Mandag-Fredag  kl. 8- 16
 

Viabill

KØB NU - BETAL NÅR DU VIL!

Hos os kan du vælge at splitte betalingen op og betale et passende sum hver måned.

Vi har aftale med Viabill, som idag finansierer for over 2200 danske webshops.

Ring til os hvis du har spørgsmål til finansieringen.

Læs mere om Viabill

Returret

14 DAGES RETURRET

På alle vores produkter tilbyder vi dig at prøve proukterne i 14 dage og skulle du imod forventning blive skuffet eller bare fortryde dit køb giver vi dig 100% fuld returret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev